top of page
Zoeken

Terug in balans

Vrouw, 29j, evenwichtsproblemen

Mevrouw kwam bij mij omdat ze problemen had met haar evenwicht. Ze was doorverwezen door haar kinesist omdat ze geen vooruitgang meer maakte met balanstraining.


Via kinesiologisch onderzoek vond ik dat haar klachten zich op het energetisch niveau bevonden. Ik testte haar Chakra's na en zag dat haar keel- en kruinchakra uit balans waren. Dit komt veel voor bij mensen die te veel in hun hoofd leven en letterlijk te weinig geaard zijn. Ze zijn continue aan het nadenken en hun gedachten vinden nooit rust. Ook het uitspreken van deze gedachten loopt moeilijk, waardoor alles vast blijft zitten in onze keelchakra. Aangezien ons evenwichtsorgaan ter hoogte van onze oren bevindt, stroomde de energie hier niet goed langs als ons hoofd te vol zit.


Door een Reiki sessie te geven met focus op de chakra's die uit balans waren maar ook nog blokkades ter hoogte van haar heupen weg te nemen, kon deze dame verder met haar revalidatie bij de kinesist. De kinesist gaf me feedback dat ze meteen een verschil in kwaliteit zag in de oefeningen en ze verder kon opbouwen.

コメント


bottom of page