top of page

OORSPRONGSTHERAPIE

SIMPLIFIED KINESIOLOGY

Met deze onderzoeksmethode, ontwikkeld door Patrick Claes, gaan we door middel van spierspanning opzoek naar stressoren in je lichaam.

Ieder lichaam stuurt vanuit het onderbewuste signalen om aan te geven dat er iets niet pluis is. Simplified Kinesiology of SK is een holistische wijze om een lichaam te onderzoeken naar die storingen om zo de werkpunten te identificeren.

 

Het onderzoek werkt op 4 domeinen: fysieke, biochemische, emotionele en energetische storingen. We gebruiken verschillende handmodes om te weten op welk domein we (eerst) moeten werken . We vinden de  storingen door het sterk of zwak testen van onze handspieren. Indien we de  storing gevonden hebben die volgens je eigen lichaam eerst aangepakt moet worden, gaan we de gepaste behandeling hierbij bepalen.

VOOR WIE?

Iedereen. Iedereen die aan zichzelf wilt werken fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel, met of zonder duidelijke zorgvraag. Iedereen die de oorzaak van zijn ongemakken wilt achterhalen en ze vanuit dit standpunt wil behandelen.

OPLEIDINGEN?

SIMPLIFIED KINESIOLOGY (SK): DAO door D.O. Patrick Claes

bottom of page