top of page

OORSPRONGSTHERAPIE

WELK SUPPLEMENT

Hierbij vind ik het zeer belangrijk om te vermelden dat de kwaliteit en intentie van een bedrijf die je voedingssupplement maakt, heel veel bijdraagt bij de werking van een supplement. Zo kan je 2 keer dezelfde stof testen bij iemand en het ene merk test dit als storing en het andere merk test als noodzaak voor het lichaam. Daardoor ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf dat voedingssupplementen produceert en verkoopt met de juiste intentie. Hierdoor test ik ook rechtstreeks met dit merk van de stof en weet je ineens dat deze goed is voor jouw lichaam. Ik werk samen met NutriShop, waarbij je online supplementen kan bestellen en aan jouw deur kan laten leveren of rechtstreeks bij mij aankopen.

Fotofolies x Art Neureau-242.jpg

VOEDINGSSUPPLEMENTEN BALANS (VSB)

Een behandelmethode waar we je lichaam terug in balans gaan krijgen door te kijken welke supplementen/medicatie je neemt en wat je lichaam hierover te zeggen heeft met kinesiologie.

Indien je lichaam aangeeft dat er een disbalans is op biochemisch niveau kunnen we een VoedingsSupplementen Balans of VSB uitvoeren. Hierbij gaan we kijken wat jouw lichaam specifiek nodig heeft.

 

Hierbij is niet alleen de stof belangrijk die je tekort hebt of overmatig je lichaam mee belast maar ook factoren als kwaliteit van het supplement dat je neemt, de vulstof die gebruikt wordt (bepaald de opname) of de dosering.

We gaan alle parameters bepalen doormiddel van kinesiologie , waardoor al deze info vanuit jouw lichaam komt.

OPLEIDINGEN?

SIMPLIFIED KINESIOLOGY (SK): DAO door D.O. Patrick Claes

bottom of page