top of page
Zoeken

Ontembare darmen

Vrouw, 26j , spastische darmen

Een maand geleden kwam er een vrouw bij mij op de praktijk die al jaren worstelt met darmklachten. Ze klaagde van rommelige darmen elke keer na het eten en kreeg hierbij veel lucht en krampen in haar buik. Dit beïnvloede haar eetgedrag en ze ging heel selectief om met wat ze nog wel of niet at. Indien ze iets at dat haar triggerde, kreeg ze overloop diarree en was het gedaan met de pret. Ze had al enorm veel onderzoeken bij de dokter laten doen en zelfs een coloscopie. Ze had ook meerdere diëten geprobeerd, maar vond niet wat haar net triggerde.


Na onderzoek via kinesiologie zagen we dat de oorsprong van haar klachten emotioneel was. Natuurlijk werd dit niet terug gevonden op scans of coloscopiën! Nu we het niveau bepaald hadden, konden we direct de juiste behandeling uitvoeren. Door Emotionele Transformatie Technieken toe te passen wisten we al snel welke emotie en situatie achter deze klachten zaten.


De volgende keer dat ik deze vrouw terug zag, ging het al veel beter met haar, maar was nog niet alles in zijn klachtvrije staat. Dus begonnen we terug helemaal opnieuw met kinesiologisch onderzoek. Weer emotionele oorsprong en deze keer 4 situaties behandeld. Nu mag deze persoon 5 weken wachten tot ze nog eens op controle komt. Deze termijn geeft haar lichaam zelf aan om terug in balans te komen en volledig klaar is voor de volgende behandeling! Wordt vervolgd...

Comments


bottom of page