top of page
Zoeken

Na 15 jaar geen melatonine meer

Vrouw, 57j, MS patiënt

Deze vrouw kwam bij mij voor emotionele begeleiding na overlijden van een dierbare persoon. Ze voelde haar depressief en klaagde van een burn-out gevoel, maar tijdens het werk voelde ze haar wel positief. Het was vooral moeilijk haar te motiveren op voorhand om naar haar werk te gaan. Deze vrouw heeft al meer dan twintig jaar Multiple Sclerose (MS).


Ik onderzocht haar via kinesiologie en ze had inderdaad emotionele blokkades in haar lichaam. We gingen deze verder onderzoeken met Emotionele Transformatie Technieken (ETT) waar deze blokkades zaten en we behandelde deze. Haar lichaam vroeg maar 1 week rust.


Anderhalve week later zag ik haar terug en voelde ze haar al terug wat meer in haar oude doen. Het werk bleef wel moeilijk, maar ze voelde zichzelf vele minder zwartgallig. Alsof de zwarte sluier voor haar ogen verdwenen was. Ik onderzocht en behandelde haar weer met ETT en weer anderhalve week later mocht ze terugkomen.


Deze keer kwam ze binnen met de woorden: "de kinesist met het toverstokje". Zo noemde ze me vanaf toen. Ze voelde haar terug veel positiever en ook op het werk ging het nu beter. Ze voelde haar enkel nu nog vaak moe. We gingen weer samen aan de slag met ETT. Deze keer een langere rustperiode van 3 weken vroeg haar lichaam.


Toen ik haar terug zag na deze 3 weken, was ik helemaal verbaasd. Ze liet me weten dat ze na 15 jaar haar melatonine had kunnen stopzetten omdat ze nu zonder in slaap kon vallen. Ook had ze voor ze bij me in behandeling kwam al verschillende keren geprobeerd haar pil stop te zetten, maar dit lukte nooit omdat haar menopauzesymptomen te heftig waren. Nu was dit ook gelukt. Enkel kampte ze nog met krampen in haar benen die vroeger op de dag leken te komen. We gingen dus opzoek naar de oorzaak hiervan. Haar lichaam gaf een biochemische oorzaak aan. We deden een voedingsstoffen balans (VSB) en paste haar supplementen aan. Ook behandelde we haar emoties verder met ETT.

Comments


bottom of page