top of page
Zoeken

Follow-up: vapeurs verdwenen

Vrouw, 49j, migraine, menopauzeklachten

Deze vrouw was al eerder geweest voor problemen met aften (zie blog onderaan) en nu kwam ze terug met menopauzeklachten en migraine aanvallen. Ze heeft al last van migraine sinds haar adolescentie en nu ze ouder wordt, zijn deze intenser en langer. Ook swingen haar opvliegers van de menopauze uit de pan. Ze heeft hier immens veel last van, ook tijdens de dag en dit belemmert haar in het dagelijks leven. Deze klachten worden erger indien ze zich druk maakt op zowel een positieve als negatieve manier.


Ik onderzocht haar kinesiologisch en het probleem bevond zich op het emotionele niveau. Ik behandelde haar met Emotionele Transformatie Technieken (ETT). Na de behandeling vroeg haar lichaam ook nog allergietesting te doen. Haar lichaam reageerde op basis reset, hormonen en hitte. Hierbij behandelde ik al de basis rest. Dit is een soort primer voor verdere allergiebehandeling. De andere stoffen behandelde we de volgende sessie, 3 weken later.


Tijdens deze sessie deden we eerst de allergiebehandeling en hierna nog ETT. Vervolgens gaf haar lichaam zelf aan dat ze geen nieuwe afspraak nodig had en polste ik na een maand via bericht hoe het met haar ging en ze stuurde me dit:

"Dag Joke, het gaat eigenlijk goed! Ik heb geen vapeurs meer."Comments


bottom of page