top of page
Zoeken

De pijn tijdens de aften is ondraaglijk

Vrouw, 49 jaar, aften in mond

Klacht: "Al jaren heb ik last van grote, zeer pijnlijke aften die lang aanwezig zijn en die me soms echt ziek maken. Er is geen medicijn voor. Huisdokter noch tandarts kunnen me helpen. De pijn is tijdens de aften ondraaglijk. "


Deze vrouw kwam ten einde raad langs bij mij en had al jaren opzoek geweest naar een oplossing. Eerst hebben we even samengezeten zodat ze de klachten gedetailleerd

kon beschrijven en ook de eerdere behandelingen overlopen. Vervolgens gingen we over tot onderzoek en kwamen we op een emotionele en een biochemische blokkade, waarbij we eerst naar het emotionele aspect moesten luisteren. Hierbij vonden we de trigger voor de aften, die wel 15 jaar geleden lag. Nadat we deze trigger behandeld hadden en zodus deze ervaring had losgelaten, gingen we verder opzoek wat het biochemische probleem was. Hierbij testen we welke stoffen je tekort zou hebben. Hierbij zagen we dat ze de voedingsstoffen magnesium, zink en kurkuma extra bij moest nemen. Ook de hoeveelheid en de moment van inname werd bevraagd aan het lichaam.


Toen ik haar na 3 weken terug zag, zag ik een blije vrouw! Ze had al 3 weken de aften onder controle en ze kwamen niet meer door. Hierna behandelde ik de 2 volgende problemen: menopauze vapeurs en loslatende nagels. Nu is het afwachten naar het resultaat... wordt vervolgd!

Comments


bottom of page